Wat bieden wij u?

Als gevolmachtigd agent hebben wij van een ruime groep speciaal geselecteerde verzekeraars de volmacht (bevoegdheid) om zelfstandig verzekeringen te accepteren en schades te behandelen. Wij hebben een volmacht voor schade- inkomens- en zorgverzekeringen.

Wij beheren uw verzekering optimaal

Met kennis van zaken en optimale systemen zorgen wij ervoor dat het beheer van uw verzekering en de behandeling van de schades optimaal geregeld is.

Zo zorgen wij voor een passende verzekering, dat u uw polis snel in huis heeft en dat onze eigen schadeafdeling schades snel en deskundig afwikkelt.

Alles wordt direct binnen ons bedrijf geregeld. Wij staan voor snelheid, gemak, flexibiliteit en kwaliteit.

 

Wat is een volmachtbedrijf?

Hoe onafhankelijk is een gevolmachtigd agent?

Bekijk de Veelgestelde vragen.

Snelheid, gemak, flexibiliteit en kwaliteit

  • Snelle en efficiënte service: van offerte tot en met schadebehandeling.
  • Gemak: uw adviseur werkt nauw samen met One Underwriting. Met alle expertise onder één dak zijn de lijnen kort waardoor wij u in advies en praktische afwikkeling snel en goed van dienst zijn.
  • Flexibiliteit: doordat we verzekeringen van verschillende verzekeraars voeren, sluiten we de dekking van uw verzekering optimaal aan op de specifieke risico’s in uw bedrijf.
  • Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Daarom voldoen wij aan de wettelijke en contractuele verplichtingen, de kwaliteitsnormering van de NVGA en hebben we een actief fraudebeleid.

One Underwriting is niet de risicodrager van de verzekering.
Dat is de verzekeraar.

Heeft u een bericht van One Underwriting ontvangen?

Dat kan. Voor advies, het doorgeven van wijzigingen en het melden van schades kunt u bij uw adviseur Aon terecht. One Underwriting doet het beheer en de afhandeling van uw verzekering.
Daardoor kan u One Underwriting tegenkomen:

  • op een polis: als die bij One Underwriting als gevolmachtigde van verzekeraars is afgesloten.
  • over een schademelding: Heeft u een schade doorgegeven aan Aon? En deze schade hoort bij een polis die bij One Underwriting is afgesloten? Dan wordt deze schade in behandeling genomen door de schade-afdelingen van One Underwriting. U ontvangt in dat geval rechtstreeks van onze schadebehandelaars berichten over de afwikkeling van uw schade.

Wilt u een schade melden?

Uw eerste contact is met Aon