Wie is One Underwriting

One Underwriting heeft een volmacht gekregen van bijna 50 verzekeraars en is daarmee het grootste volmachtbedrijf in Nederland. One Underwriting B.V. treedt op als gevolmachtigd agent voor schade-, inkomens- en zorgverzekeringen. Voor u als klant levert dat veel voordelen op. Zo kunnen wij u een snelle polisafgifte bieden en kan onze eigen schadeafdeling zorg dragen voor een snelle en deskundige afwikkeling van schades. Alles wordt direct binnen ons bedrijf geregeld.

Wat doen wij?

Als volmachtbedrijf hebben wij de bevoegdheid gekregen om namens een groot aantal verzekeraars rechtstreeks op te treden. Wij doen bijna alles wat een verzekeraar ook doet, zoals:

  • verzekeringsaanvragen beoordelen en accepteren.
  • snel en deskundig uw polis opmaken.
  • het snel en deskundig afhandelen van uw schades.
  • eigen verzekeringen ontwikkelen die aansluiten op specifieke belangen en wensen.

Samenwerking tussen One Underwriting en Aon

Als volmachtbedrijf is One Underwriting een schakel tussen het advies- en bemiddelingsbedrijf Aon Nederland en de verzekeraars. De samenwerking tussen Aon en One Underwriting behoort tot de categorie 'ongebonden selectieve bemiddeling'. Dit wil zeggen: Aon is niet gebonden aan One Underwriting en kan naar eigen keuze een andere verzekeraar benaderen. De bemiddeling is wel selectief: Aon plaatst het risico namelijk via One Underwriting bij een vooraf geselecteerde groep verzekeraars.

Lees meer over de samenwerking tussen One Underwriting en Aon.

Kwaliteit

Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Daarom voldoen wij aan de wettelijke en contractuele verplichtingen, de kwaliteitsnormering van de NVGA en hebben we een actief fraudebeleid.

Lees verder